Hello you! Jag som hade sett fram emot min ledighet efter måndagen, tackade ändå ja till jobb igår i en skönhetsaffär från kl 12-16. Det är typ det bästa med att vara ombulerande konsult, att få testa de flesta branscher. Är du redan inne i företaget behöver du inte ens gå igenom en massa intervjuer utan du bara dyker upp på arbetsplatser. Och nu kan jag framöver hoppa in även där också. Det är en stor kedja så dom finns lite här och där runt om i Stockholm, så man kan hoppa in hos dom alla. Fett kul tycker jag. 
 
Nu till något som jag tänkt lite extra på sistone. Eftersom jag är brutal ärlig och säger det man behöver få höra istället för det man vill höra, så är jag den man ringer för att fråga om råd om allt möjligt - alltifrån problem i relationer till livsavgörande val. Det spelar ingen roll hur vår relation ser ut, är man den som gjort bort sig så får man veta det och exakt hur man gjort det. Och ta mig på ordet när jag säger att jag både sett och hört det mesta. Saker man inte ens kunde föreställa sig. Men detta här tar mig fan priset. Man vet inte riktigt om man ska skratta eller gråta. Komedi på hög nivå. Det är sant det man säger: att välja sin partner är också att välja sin framtid. Föreställ er någon som har alla förutsättningar till ett bra liv. Men så gifter den sig med en bortskämd självisk utnyttjare av rang. Äktenskapet slutar i skilsmässa med tre gemensamma barn. Kvar sitter man där med ingenting, helt ruinerad och självförtroende är körd i botten. Något som till stor del beror på en själv men även på utnyttjaren som sugit ut allt man byggt upp. När man är den som står på allting, och saker och ting börjar kollapsa. Helt plötsligt gäller inte den där "i nöd och lust" som någon hade så bråttom att säga. Utnyttjaren bedrar en, fler än en gång dessutom. Som om det inte vore nog blev dessutom på smällen med en av dom. Ett barn man idag till och med kan hämta på dagis och passa. med en av dom. Det jag inte kan begripa hur många gånger jag än vänder upp och ner hela grejen är hur ett sånt här litet helvete till exfru kan ha en lindad runt sitt lilla finger. Hur man ständigt ens kan springa ärenden för någon som gjort en så illa? Bara för man olyckligt nog råkar ha barn tillsammans?


Kan konstigt nog ibland förstå henne. Han är så otroligt naiv och korkad som har tillåtit och tillåter henne att använda och utnyttja honom, så det är självklart att hon fortsätter att ta för sig. Och det bästa, hör och häpna. Det ska vara någon som spenderar en hel del tid i kyrkan. Det här förstärkar bara min teori, att många som låtsas vara superkristna har inget i det heliga huset med att göra, de är bara där för att skvallra och fylla på bänkarna. Vetefan vilken Gud hon ber till, men hon måste nog ta en titt på den där bibeln igen. Den människa har inget som helst moral. ''Kan du swisha mig... kan du hämta (ungen hon fick genom att sära benen för någon annan när hon fortfarande var gift) kan du hämta ut mitt paket, kan du göra min skoluppgift... och listan fortsätter'' och så korkad som han är, gör han ju det såklart. Nästan så man vill svara till människan att hon kan sticka och brinna nånstans där solen inte lyser. Jag svär på Gud, om han skulle vinna tex på lotto eller liknande så skulle hon vara den första som skulle komma springandes. Ingen som helst skam i kroppen där inte. Hela beteende är så vidrigt att jag inte finner några ord. Och han får man ju bara lust att slå in lite vett i skallen på människan. En korkade man får man leta efter. Jag är nästan helt övertygad om att hon har en hållhake på honom. Kanske något han gjort eller så, men något är det definitivt. För så jävla korkad kan man väl inte vara?

Skriv en kommentar
Namn*
E-postadress*
Blogg-adress