I söndags fyllde min mänskliga huvudvärk till bästis år. Då både knappt vill firas blev det inget märkvärdigt. Vi mötes upp, åt en bit mat, strosade runt och babblade på. Bilden är en gammal bild på oss.
 Var även lagom on point outfitmässigt – diggar solbrillorna man fick på lanseringsfesten av absolut rainbow vodka.
Två dagar tidigare målade jag en tavla med en sminkborste då jag inte lyckades hitta mina målarpenslar. Det var min present till honom + en tillhörande dikt till tavlan som ni kan läsa på föregående inlägg. För även om han kan vara lite av en mänsklig huvudvärk (något som säkert är ömsesidigt haha) så är han samtidigt helt fantastiskt och har varit som ett ljus i mörkret.
 Vi åt en bit mat på friday’s, babblade lite och strosade lite runt i stan innan vi  slutligen skiljdes åt. Sen så har vi i veckorna varit på två filmförhandsvisningar på Skandia.
Den här filmen tyckte jag var intressant. Jag hade ingen aning vem människan var och man får en väldig bra inblick i den världen förr i tiden samt själva människan bakom, så den filmen tyckte jag som annars är helt ointresserad av sport bra.
Denna som vi såg i måndags vet jag däremot inte riktigt vad jag tycker om den. Tyckte den var tråkig, men att ämne var lite spännande sen blir det ett stort frågetecken kring en scen. Det blev liksom inget uppföljning och det hela skapar ett visst osammanhang –  så den hade jag definitivt inte velat betala för att se på bio.
Skriv en kommentar
Namn*
E-postadress*
Blogg-adress