Idag är det ingen vanlig dag. Därför att idag fyller nämligen denna läckra sockerbiten hela 26 år. Haha fan vad jag har börjat känna mig gammal…. känns lite som en 70 åring i en 26 årings kropp, haha jag orkar inte. Hursom, ett Stort Grattis till MOI. Jag lever!! ^^
Dock så slog N och jag två flugor i en smäll igår. Vi hade en liten ”påskmiddag” där vi även passade på att fira mig. Och vad jag hon berörde mig, nästan så jag grät – blev så tårögd. Min lilla älskade unge, vad hon sjöng och talade om för mig, hur fin och snäll jag är <3.
En ordentligt förrätt blev det – som ska föreställa en slags smörgåstårta med skagenröra och lite krimskrams i form av ägg, gurka, citron och dill.
Lilla damen fick en annan variant, med jordgubbar som hon tycker om väldigt mycket.Varmrätten var enkel – köttbullar, kokta potatisar med pepparsås.
Och så tårtan som vi bakade tillsammans som efterrätt. Det middagen var enkel, okomplicerat och bjöd på en massa skratt.
 Vi gjorde ett försök till att göra ett fågelbo med choklad hehe.

Glad påsk önskar jag er alla. Ska senare idag upp till Stockholm och käka ute med L. Mer än så blir det inte, efter middagen ska man snabbt hem då man jobbar hela dan på söndag….

Skriv en kommentar
Namn*
E-postadress*
Blogg-adress