Hello you! ”Long time no see” … känns som hundra år sedan man var inne här. Precis när jag tänkte att jag skulle bli lite mer aktiv här så började min laptop leva sitt eget liv. Usb ingången reagerar inte längre. Det blev en jäkla projekt när jag överförde dit bilderna nedanför där jag firade min födelsedag med N. Vilket även påverkade kvaliteten på dom. Då jag inte gör mer än att jobba och sover inte så många timmar, har jag inte riktigt haft orken att ta tag i det. 
Men ja annars så lever jag fortfarande. Gör inget mer än att jobba verkar det som. I torsdags efter jobbet mötte jag upp L i Skärholmen centrum över en fika. Vi fyller år en dag efter varandra, men hade inte möjlighet att ses just då.
Hon hade köpt en hel del heta underkläder till mig från Hunkemöller – hehe hon vet exakt vad denna dam gillar . Efteråt joinade även N oss och vi hade väldigt intressanta konversationer hehe.
 Och Dagen efter (i fredags) var jag ledig och L kom förbi en stund. Han tog tag i min bokslut och deklaration. Så nu är det äntligen gjort, puh… Jag bjöd på en lätt grönsallad med rostad bröd och färskpressad apelsinjuice till det. Åh missbrukar min juicemaskin en aning. Så nöjd över den.
 
Nästa vecka är fullspäckat med en massa jobb. Endast ledig på fredag. Dock har jag ändå lite att se fram emot. Efter jobbet imon, ska L och jag på förhandsvisningen av ‘Darkland’ …. på tisdag eller onsdag blir det troligtvis brunch/middag med brorsan och co. Det är dock inte spikat än. Och på fredag är jag och en annan bjuden på middag hemma hos L. Ja det är den veckan den.
Skriv en kommentar
Namn*
E-postadress*
Blogg-adress