I fredags anordnade Erwik Communication på uppdrag av Dröse & Norberg en galapremiär av ‘The musik of motown’ på dieselverkstaden, med bland annat Afro -dite (Blossom Tainton, Gladys Del Pilar, Jessica Folcker) speciell gästen Boris René och en stor ensemble som bestod av bland annat Simon Lingmerth, Maria Franzén, Caroline Johansson Kuhmunen, Bill Sundberg, Anja Björck, Mattias Olofsson.

Det här var fett awesome, en riktig feel good känsla får man under hela showen. Och publiken var helt fantastiskt, inte så där stel som det lätt kan bli. Om ni har möjlighet till det så tycker jag att ni verkligen borde unna er det här, passa så bra nu i höstmörkret. De hade nypremiär nu i lördags på Conventum i Örebro, de ska på Sverige turné under 2017 så bor man nån annanstans i landet så har man även chansen att få se showen. Mer info och biljett priser hittar ni här.

 Mingelbild på mig och Alexander Erwik. 
Det bjöds på goda chips, bubbel och läsk. Blev cola för mig som inte dricker. ^^
Jag har inte så mycket koll på denna sorts av musik men många låtar hade man ju hört förut. Särskilt från filmen dreamgirls som jag har här hemma.
 Boris René, vilken röst den mannen har.. wow!!
Synd för taskiga bilder, det gör dom inte rättvisa. Borde vara kriminellt att ha en så bra kamera och inte kunna använda skiten. Får nog börja släppa på systemkamera för även om jag suger på att fota så blir dom alltid lite bättre med systemkamera – bättre ljus i alla fall. Aja vi hörs troligtvis imon, nu måste jag hinna sätta på mig ett ansikte och dra på julminglet som även den arrangeras av Erwik Communication. Ha en fortsatt trevlig tisdag! ^^
Skriv en kommentar
Namn*
E-postadress*
Blogg-adress