Det här med att ha inredning som intresse.. alltså man byter ju prylar och ommöblerar jämt. Jag är ju ganska nöjd med hur det ser ut, särskilt när jag nu ersatt min älskade röda matta. Jag blev faktiskt ledsen för jag verkligen älskade den matta, älskar ju rött (min favoritfärg). Men den passade tyvärr inte in längre, det gjorde den däremot med min förra svarta soffa. Med den nya så snodde den all uppmärksamhet –  det var liksom det första man la märke till. 

Fast även om denna nya matta passar ganska bra så känner jag mig inte särskilt nöjd. Får liksom ingen woow effekt. Så den ska bort så snart som möjligt. Har redan hittat en ersättare –  en svartvit från ikea. Den kommer verkligen att lyfta upp hela rummet, och då kommer jag även skaffa mig nya svartvita prydnadskuddar samt ev nya större ljuslyktor. 
 Jag vill köpa en större trådkorg till filtarna så man kan lägga mer filtar.
Mellan byrålåda och sängen ska jag återigen sätta en fårskinn matta, kanske en äkta den här gången. Den förra såg ut att ha blivit slaktad efter ett tvätt haha.
Mitt skrivbordshörna ska förbli så. Måste bara ta tag i att framkalla bilder och fylla fotoramen. 
 Även balkongen ska ommöbleras helt. Den matta som jag har nu i vardagsrummet ska flytta till balkongen. Vet ungefär hur jag vill att det ska se ut, det blir ett helt projekt men när den väl blir färdiginredd kommer den bli asgrymt.
Skriv en kommentar
Namn*
E-postadress*
Blogg-adress