Då jag finner astrologi intressant och mer än gärna läser om horoskoper och stjärtecken. Så blev jag väldigt nyfiken när jag fick syn på vädurens år i tarot. Köpte en förra året, då en hel del stämde så var det en självklarhet för mig att även köpa nästa års, när jag fick syn på det förra veckan. Som jag har förstått det så skiljer sig tarot, numerologi och astrologi. Det förstnämnda är liksom förutsägelse om framtiden men även om nuet och går även att tolka det förflutna med kort. Det som är intressant är att det är mer som en vägledning och även en förvarning om vad som komma skall. Vilket gör att man i princip har ”makten” att förändra sitt öde och framtid genom att handla annorlunda om man inte är nöjd över det som väntar.

På så sätt förändrar man händelsen och kan använda det till sin fördel – i alla fall om man går efter författarens beskrivning. Allt stämde inte på årets tarot bok men en hel del gjorde det. Sen ska man ju tänka på att det inte är personligen till en, utan det är till alla vädurar och alla vädurar i världen är olika och kan omöjligt ha samma liv haha. Bland det som stämde var att jag skulle vara tvungen att välja mellan två element och skulle vara extra noga med mitt val. Kommer ihåg att jag då skrev att jag skulle ha ett dejtfri 2015 då jag även i år inte pallade ”slitas” mellan två människor – haha det gick ju sådär med det löfte. Ska inte gå in på detaljer där men en hel del stämde när det gäller just dessa två element… Jag skulle även resa vilket jag gjort tre gånger i år. Jag skulle även hamna på sjukhuset och dagen efter jag kom ifrån Grekland hamnade jag på akuten men det var inget farligt. Dock enligt google så var jag döende, haha google är ju fan farligt att mata in sina symptom.

Nästa års bok är dock en aning större än förra årets, då den innehåller lite mer. Tex vilka stjärtecken som passar bäst/minst med väduren och vilka ska undvikas i relationer. Skytten är den bästa matchen för väduren, andra platsen kommer lejon och på tredje plats tvilling. Hmm nog bäst att skaffa sig en skytt, fast det är även det som är nackdelen då både är väldigt lika när det gäller personligheter och intressen. Vi har mer gemensamt än ogemensamt så har svårt att se en långvarigt relation ( i alla fall kärleksmässigt) utan en enorm ansträngning när både har så mycket energi och vill alltid utforska saker. Jag behöver någon som är lugn och sansad då jag är väldigt impulsivt och är alltid på språng för att testa nya saker. Men personen ska inte vara tråkig utan måste stundvis vara lika galen som jag. Annars kommer jag tröttna fort, haha mitt intresse kan slockna på två sekunder – jag skojar inte. Undrar ibland vad är det som är fel på mig. Det måste liksom hända något nytt jämt, börjar det gå på rutiner då har vi problem.. då är det kört. Min morsa och halvbror är både två skytten och N är ett lejon. Tror ni på stjärntecken?

Skriv en kommentar
Namn*
E-postadress*
Blogg-adress