15 april 2016

Dagen till ära

Mat & Bak

Jag ogillar att skriva om/dela med mig utav sånt här i det här stadiet, särskilt när jag av olika anledningar ligger jävligt lågt just nu… haha har såna perioder där jag känner mig så mätt av allting och orkar med ingenting. Vad jag förstått så är det något som är ganska typisk för vädurar. Det liksom blir för mycket utav allting och då vill man vara för sig själv och andas ut. Men aja.. hursom så har jag haft det fantastisk. Efter jobbet igår åkte jag till Stockholm där jag sov över.. 
Vi lagade mat tillsammans. En av mina favoritmaträtt – köttfärsfyllda baguetter. Det åt vi med avokadosallad, synd att det inte fanns tillräckligt med mogna avokado i den affären.. den salladen är godare med mogna och smakrika avokado. Måste bara få dela med mig utav denna recept. 
Och så blev man hela 25 år idag och därmed klarat av en fjärdedel utav livet. Jag firar ju som bekant inte mina födelsedagar vilket jag sa. Men fick dock vakna upp till en smarrig frukost imorse som åtnjöts med om jag får säga det själv världens trevligaste sällskap. ^^
En present fick man också. Jag har ju som bekant lite svår med det här med att visa känslor, i synnerhet såhär i början men blev faktiskt väldigt rörd. Så omtänksamt och fint gjort. Tack!
 
När jag anlände till Södertälje centrum var kl lite över 11 så hoppade över att gå och volontära, gick istället och tog min hittills tredje dos av ljusbehandling. Efter det kom jag hem, umgicks en stund med N och vi beställde hem pizza och så har jag varit i tel och babblat ett tag. Presenten som jag gett mig själv är ett körkortspaket, kände att det är dags och planerar att börja köra upp i slutet av maj. Nu ska jag se några serier sen däcka gott. Ja det var min 25 årsdag det. Trevlig helg på er! ^^
Skriv en kommentar
Namn*
E-postadress*
Blogg-adress