Efter jobbet idag (som förövrigt var en skitregnig arbetspass) tog jag fram lite gottigheter till tösen och mig. Tappade även en varm och skön bad, hade i hårinpackning med majonnäs, honung samt eterisk rosmarinolja. Det var en bra avrundning av veckan och satt så fint. Har så mycket att ta itu med nästa vecka, så behövde verkligen koppla av och bara få vara. Bara tanken på hur det ser ut på min kalender nästa vecka, ger mig lust att dra över mig täcket och gå i ide.
Vanligtvis så brukar jag endast äta hushållsost men ville testa något nytt. Köpte den där runda vita osten, vad den nu heter… först smakade det knappt något, sen blev den saltig och rent utsagt äcklig, haha aldrig mer – gör nog bäst i att hålla mig till mina hushållsost.
Avokado tillsammans med ost är en farlig kombination. Särskilt dom senaste avokado jag köpte, brukar inte tycka att frukter i Sverige smakar så mycket – men dessa här smakade så ovanligt gott. Nu ska jag hinna med några avsnitt av uppdrag granskning innan läggdags. Natti natt!
Skriv en kommentar
Namn*
E-postadress*
Blogg-adress