Jag finner astrologi väldigt intressant och fascinerande. Är en vädur och det mesta stämmer in på mig - lite skrämmande faktiskt. I början av 2014 läste jag en sammanfattning av det året och det mesta speciellt på kärlekslivet stämde rätt bra. Men följde inte det, inte heller min intuition.. magkänslan ibland, lämnade då och likt förbannat gick jag tillbaka lika snabbt hahha. Har hunnit kika lite runt på vad som väntar mig i år och det låter rätt bra på alla områden.

Det mest intressanta är dock denna bok - mitt år 2015 i tarot. Som jag förstod det så skiljer sig tarot, numerologi och astrologi, det förstnämnda är liksom förutsägelse om framtiden men även om nuet och går även att tolka det förflutna med kort. Det som är intressant är att det är mer som en vägledning och även en förvarning om vad som komma skall. Vilket gör att man i princip har makten att förändra sitt öde och framtid genom att handla annorlunda om man inte är glad över det som väntar, på så sätt förändrar man händelsen och kan använda det till sin fördel - iaf om man går efter författarens beskrivning. Det stod att det nyligen avslutats en relation av något slag, något som var ett smärtsamt beslut men att det inte fanns en annan utväg. Och att jag kommer att meditera eller något med andlig/själslig att göra, samt att jag kommer ha en rådgivare eller mentor som kommer vara till stor nytta för mig. Det där med avslutat relation stämmer ju och jag har sedan i november funderat på meditation samt att jag sedan en tid tillbaka chattar med en framgångsrik människa som jag länge tänkt fråga om han vill bli min mentor. 

Mitt 2015 i tarot enligt denna bok låter väldigt intressant, det här blir mitt år enligt denna bok. Har fått förutsägelser månad för månad samt olika kategorier såsom kärlek, hälsa, karriär, ekonomi sammanfattat i kvartal men det blir för långt om jag sammanfattar allt så ska bara plocka några intressanta saker och sammanfatta det i fyra kategorier.

Kärlekslivet - jag ska inte leta långt då människan tydligen redan är en del utav mitt liv. Jag skulle bara ge honom en ärlig chans och inte dra förhastade beslut. Vidare stod det även att jag skulle vara tvungen att välja mellan två element, att jag skulle vara väldigt noga och tänka ordentligt efter mitt beslut och inte ha alltför bråttom - risken skulle då vara att allt antingen skulle gå åt skogen eller att jag senare sitter där med någon som är helt fel för mig. Sedan skulle jag träffa mitt livskärlek i juni och mellan juli till september skulle det komma nån kvinnan typ en mamma, syster eller kompis som skulle ställa till det för oss. Men att jag inte skulle låta det förstöra mitt förhållande då det tydligen har alla förutsättningar att vara långvarig.

Mina tankar: då jag verkligen inte pallar att även i år slitas mellan två människor och vara känslomässig förvirrad så har jag bestämt mig att försöka ha ett helt dejtfritt 2015. Det suger sån jävla must ur mig och den energi kommer jag behöva lägga på mitt företag. Så jag avstår!

Ekonomi - ''resan mot rikedom har bara börjat'' så där fint uttryckes det på april månad. Jag kommer få pengar på ett eller annat sätt stod det samt att detta rent ekonomisk är mitt år. Men mot slutet av året blir det inte lika bra men tydligen ingen big deal enligt boken så inget att oroa sig över. Skulle även köpa något med transport - en bil, cykel eller bara biljetter.

Mina tankar: jag tolkar det som om det kommer att gå bra för mitt företag.

Karriär - står att jag kommer att lägga mycket tid, energi och pengar på att bygga upp det liv jag vill leva. Allt jag någonsin drömt om kommer det bli en verklighet utav, kommer kunna resa och skaffa mig förutsättningar för att köpa en ny bostad. Bara luta dig bakåt och njut av allt medans det varar kära vädur stod det. Framgången är din!

Mina tankar: hell yeah att jag ska njuta haha. Om jag började dansa när jag läste om det där med bostaden hehehe någon som kommer dregla 24/7 framför hemnet här lol.

Hälsa - jag kommer i början av året ta uti med ett hälsoproblem jag haft länge som är stressrelaterat. Jag kommer även börja meditera oh börja en lång andlig resa. I början av mars kommer det ske en återförening som kommer bli väldig bra men inte långvarigt. Efter det kommer jag tydligen hamna på sjukhus (hahaha jag döör) men inget att oroa sig över då det kommer ordna sig, men att jag skulle ta det på allvar. Och jag kommer antingen resa bort ett tag eller bara vara själv en stund innan jag kommer in i matchen igen.

Mina tankar: hälsoproblemet handlar nog om min utbrändhet som jag faktiskt skrivit att jag fan skulle göra något åt saken. Jobbar inte så mycket längre och kommer tagga ner rejält.

Jaaha ni där har ni en liten sammanfattning utav mitt år i tarot enligt denna bok. Sedan mot sommaren kommer någon i mitt liv vilja förstöra för mig och mitt privatliv kommer att präglas av svek och lögner från någon i mitt liv. Men jag skulle sköta det bra.. tydligen. Lite trist men det mesta låter ju bra och allt kan ju inte går helt smärtfritt, vet jag ju vid det här laget. 

Skriv en kommentar
Namn*
E-postadress*
Blogg-adress