26 augusti 2015

Åsnesafari

Resor Äventyr

Vår semestervecka är nu slut. Det känns lite tråkigt faktiskt. Vi är dock väldig nöjda med resan och att ha fått spendera tid på tu man hand på det här sättet har verkligen varit uppskattat. Det måste vi ta och göra om, hehe har redan börjat titta efter vinterresor. Idag var våran sista dag här och det spenderade vi med att åka på ”åsnesafari” i många timmar med ett stopp på en restaurang där vi åt en bit mat. Det var verkligen en lååång och svettig färd men en rolig sådan.
 Framme på farmen…..  
N tyckte det var superkul och var inte alls rädd, antagligen för hon sen tidigare är van med hästar. Så hon tyckte väl det var samma sak. 
 Fick frågan om vi skulle ha varsin åsna men vågade inte sätta ungen ensam i en åsna så vi åkte på en både. Försökte ta en selfie men bara min hand och lite av min tröja kom med. Nu ska vi tillbaka till rummet, packa ner allting och sova. Bussen som ska ta oss till flygplatsen i Mytilini åker härifrån kl 8:50. Även fast det känns tråkigt att vi redan åker hem imon så ser jag ändå fram emot att komma hem, sova i min säng och börja möblera om vardagsrummet.
Skriv en kommentar
Namn*
E-postadress*
Blogg-adress