Är inte så mycket för traditioner jag. Brukar dock ”fira” när jag träffar/ är tillsammans med någon. Dottern brukar jag skicka iväg hos hennes pappas släkt när sånt här firas, dels för att dom är en hel del när dom firar och dels för att hon trivs bra med några kusiner .. så tänker att det säkert är roligare för henne att fira med dom, än att sitta och glo på mig. Sen har hon alltid varit den där som är helt ointresserad av mat, vilket inte direkt gett mig motivationen att fixa sånt här till bara oss två. Men hon blir äldre, äter bättre och verkligen uppskattar våra ‘mysstunder’ och för min del har det blivit roligare att hålla på trixa och fixa till endast oss två.
 
Idag firade vi vår påsk tillsammans innan hon drog iväg.
Bakade min supergoda banankaka som alltid gått hem hos gästerna. Den här gången färgade jag dock Cream cheesse med en gul hushållsfärg.
 Det var verkligen jättetrevligt och bara få höra henne babbla om allt och inget.
Förra året firade jag med gubben och bjöd på en smarrig pasta och kycklingsallad.
 
Köpte även en påskpresent till dottern, haha tror jag mest köpte den till mig själv om jag ska vara helt ärlig. Vi hann dock inte riktigt med att inviga den, kan visa er senare vad det är för något. Nu ska jag avrunda här och önskar en riktig trevlig påsk. Ta hand om er!
Skriv en kommentar
Namn*
E-postadress*
Blogg-adress