Idag hade N och jag ännu en sån där mamma/dotter dag. Först gick vi in på filmstaden Sergel och köpte biobiljetter, sedan fortsatte vi till Hötorgshallen och kikade lite runt. När vi sedan gick mot Jensen’s Bofhus så såg vi några människor som stod på en röd matta som statyer – rätt coolt faktiskt, skulle då aldrig själv klara av att stå sådär still.
Jensen’s Bofhus hade en sån där lång kö så vi drog till ett annat ställe i närheten. Jag tog buffe åt tösen och valde något ur deras ala carte. När servitrisen kom fram och tog beställningen trodde jag människan drev med mig. Hon: vatten kostar 10 kr. Jag: Lägg av! Hon: men du tog ala carte då är vatten och läsk till barnet gratis. Jag: now we’re talking! Jag är så långt ifrån ordet snål man nu kan komma, men alltså vatten för 10 kr ?… De hade lika gärna kunnat räkna in det i priserna istället för att be kunderna betala för vatten.. alltså VATTEN wtf!! Tur att de gick runt och fyllde på, annars hade jag nog sett rött om man skulle vara tvungen att betala för påfyllningen också.
 Jag åt något med anka…
Efter maten gick vi till filmstaden Sergel igen och såg filmen ‘Home’ … en väldig fin och sevärd tecknad film. Efter filmen strosade vi lite runt för att slutligen åka hem. En väldig fin och efterlängtad bordslampa från hemtex fick hänga med oss hem. 
Skriv en kommentar
Namn*
E-postadress*
Blogg-adress